FAQ's For Refrigeration Problems And Solutions

FAQ

Q: Kumaha Meunangkeun Kutipan Ti Anjeun?

A: Anjeun tiasa ngeusian formulir pamundut Ieuhdina situs wéb kami, éta bakal langsung diteruskeun ka penjual anu cocog, anu bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam (jaman bisnis). Atawa anjeun bisa surélék urang diinfo1@double-circle.com, atanapi nelepon kami di +86-757-8585 6069.

Q: Sabaraha lami kanggo nampi kutipan ti anjeun?

A: Sakali kami nampi patarosan anjeun, urang nyobian ngabales sarat anjeun pas mungkin. Salami jam kerja, anjeun biasana tiasa nampi balesan ti kami dina 24 jam. Upami spésifikasi sareng fitur produk kulkas tiasa nyumponan modél biasa kami, anjeun bakal langsung nampi kutipan. Upami pamundut anjeun henteu aya dina rentang biasa atanapi henteu cekap jelas, kami bakal uih deui ka anjeun pikeun diskusi salajengna.

Q: Naon Kode HS Produk Anjeun?

A: Pikeun alat-alat refrigeration, éta 8418500000, sarta pikeun bagian refrigeration, éta 8418990000.

Q: Naha Produk Anjeun Sigana Persis Kawas Poto Dina Halaman Website anjeun?

A: Poto dina ramatloka kami dipaké pikeun tujuan rujukan wungkul. Sanajan produk nyata biasana sarua jeung tampilan dina poto, meureun aya sababaraha variasi dina kelir atawa detil séjén.

Q: Dupi Anjeun Sesuaikeun Numutkeun Sarat Spésifik?

A: Salian produk ditémbongkeun dina ramatloka urang, produk bespoke oge sadia di dieu, urang bisa rancang nurutkeun desain Anjeun. Produk anu disaluyukeun biasana langkung mahal sareng peryogi langkung waktos kalungguhan tibatan barang biasa, éta gumantung kana kaayaan anu saleresna. Pangmayaran deposit henteu tiasa dipulangkeun saatos pesenan dikonfirmasi saling.

Q: Naha Anjeun Ngajual Sampel?

A: Kanggo barang biasa urang, kami nyarankeun mésér hiji atanapi dua sét pikeun uji coba sateuacan nempatkeun pesenan anu langkung ageung. Biaya tambahan kudu dibayar lamun menta sababaraha fitur husus atawa spésifikasi dina model biasa urang, atawa anjeun kudu boga muatan pikeun kapang lamun diperlukeun.

Q: Kumaha Kuring Jieun Mayar?

A: Mayar ku T / T (Transfer Telegraphic), deposit 30% saméméh produksi, kasaimbangan 70% saméméh kiriman. Pangmayaran ku L / C tiasa dirunding upami sks pembeli sareng bank anu ngaluarkeun diaudit ku supplier. Pikeun jumlah leutik dina $ 1,000, pamayaran tiasa dilakukeun ku Paypal atanapi Cash.

Q: Dupi abdi tiasa Ngarobah Pesenan abdi Saatos Ditempatkeun?

A: Upami anjeun peryogi perobihan kana barang anu anjeun pesen, mangga ngahubungi jalma penjualan kami anu ngatur pesenan anu anjeun pasang pas mungkin. Upami barang-barang parantos aya dina prosedur produksi, biaya tambahan anu tiasa disababkeun kedah dibayar ku anjeun.

Q: Naon Jenis Produk Refrigeration Dupi Anjeun Tawarkeun?

A: Dina rentang produk urang, urang kasarna ngagolongkeun produk urang kana Kulkas Komérsial & Freezer Komérsial. Puntenklik di dieu pikeun neuleuman kategori produk urang, jeung taros Kami pikeun inquiries.

Q: Naon Jenis Bahan Anu Anjeun Anggo Pikeun Insulasi?

A: Urang biasana make foamed di tempat polyurethane, polystyrene extruded, polystyrene dimekarkeun pikeun produk refrigeration urang.

Q: Warna Naon Anu Sadia Sareng Produk Refrigerasi Anjeun?

A: produk refrigeration kami biasana datangna dina kelir baku kayaning bodas atawa hideung, sarta pikeun kulkas dapur, urang nyieun eta kalawan finish stainless steel. Urang ogé ngalakukeun kelir séjén salaku per requests Anjeun. Jeung anjeun ogé tiasa gaduh unit refrigeration kalawan grafik branded, kayaning Coca-Cola, napsi, Sprite, 7-Up, Budweiser, jsb Biaya tambahan bakal gumantung kana model jeung kuantitas anjeun mesen.

Q: Iraha Anjeun Badé Ngirimkeun Pesenan Kuring?

A: Pesenan bakal dikirim dumasar kana pamayaran sareng produksi parantos réngsé / atanapi produk siap-siap sayogi sayogi.

Tanggal pangiriman gumantung kana kasadiaan produk.

- 3-5 poé pikeun produk siap-dijieun di stock;

- 10-15 poé pikeun sababaraha potongan produk teu di stock;

- 30-45 poé pikeun urutan bets (pikeun barang bespoke atawa faktor husus, waktos kalungguhan kudu dikonfirmasi nurutkeun kaayaan bisa merlukeun).

Perlu dicatet yén unggal tanggal anu kami tawarkeun ka konsumén urang mangrupikeun perkiraan tanggal kiriman sabab unggal usaha gumantung kana sababaraha faktor di luar kendalina.

Q: Naon Dupi Palabuhan Loading Pangdeukeutna Anjeun?

A: basa manufaktur urang utamana disebarkeun di Guangdong jeung Propinsi Zhejiang, jadi urang ngatur palabuhan loading di Cina Kidul atawa Cina Wétan, kayaning Guangzhou, Zhongshan, Shenzhen, Atawa Ningbo.

Q: Sertipikat Naon Anu Sadia Sareng Anjeun?

A: Kami biasana nawiskeun produk refrigerasi kami kalayan persetujuan CE, RoHS, sareng CB. Sababaraha barang sareng MEPs + SAA (pikeun pasar Australia sareng Selandia Baru); UL / ETL + NSF + DOE (pikeun pasar Amérika); SASO (pikeun Arab Saudi); KC (pikeun Korea); GS (pikeun Jerman).

Q: Naon Mangsa Jaminan Anjeun?

A: Urang boga jaminan sataun pikeun sakabéh Unit sanggeus kiriman. Salila periode ieu, kami bakal nyayogikeun dukungan téknis sareng bagian pikeun ngarengsekeun masalah.

Q: Dupi Aya Suku Cadang Gratis Sadia Pikeun Saatos Service?

A: Enya. Urang bakal boga 1% suku cadang bébas lamun nempatkeun pesenan wadahna pinuh.

Q: Naon Merek Kompresor anjeun?

A: Biasana, éta dasar dina embraco atanapi copeland sareng sababaraha merek anu kasohor di Cina.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami