Kulkas komérsial

Gerbang produk

Nenwell salawasna nawiskeun solusi OEM sareng ODM pikeun ngabantosan para nasabah dina industri katering & ritel mésér sareng nganggo Kulkas Kelas komérsial leres. Dina daptar produk urang, urang kasarna ngagolongkeun produk urang kana Kulkas Komérsial & Freezer Komersial, tapi meureun hésé pikeun anjeun milih hiji katuhu ti aranjeunna, teu masalah, aya deui déskripsi di handap pikeun rujukan anjeun.

Kulkas komérsial Ieu difined salaku Unit cooler nu sistem cooling sanggup ngadalikeun hawa antara 1-10 ° C, éta loba dipaké pikeun chilling dahareun jeung inuman luhureun 0 ° C tetep seger. Kulkas komérsial biasana digolongkeun kana Kulkas Display sareng Kulkas Panyimpen. freezer komérsial hartina Unit katirisan nu sistem refrigeration sanggup ngadalikeun hawa handap 0 ° C, biasana dilarapkeun pikeun katirisan pangan tetep dina status beku tetep seger. Freezer komérsial biasana digolongkeun kana Display Freezer sareng Storage Freezer.


  • Commercial Single Swing Glass Door Beer & Coke Drink Bottle Back Bar Cooler Fridge

    Komérsial Single Swing Kaca Door Beer & Coke Botol Inuman Balik Bar Cooler Kulkas

    • Modél: NW-LG138B.
    • Kapasitas gudang: 138 Liter.
    • Hiji panto tukang bar kulkas cooler.
    • kalawan kipas ditulungan Sistim cooling.
    • Pikeun ngajaga inuman tiis tur ditampilkeun
    • Permukaan kalawan luhur-grade rengse warna pérak.
    • Sababaraha ukuran sadia pikeun pilihan.
    • Exterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital sareng layar tampilan.
    • rak interior anu beurat-tugas sarta adjustable.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • Ngalaksanakeun ogé dina insulasi termal.
    • Panto ayun kaca tempered awét.
    • Kalayan konci panto sareng panel panto mangrupikeun jinis nutup otomatis.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Commercial Double Glass Door Cold Drink And Beer Display Back Bar Cooler Fridge

    Komérsial Double Kaca Door Inuman Tiis Jeung Beer Tampilan Balik Bar Cooler Kulkas

    • Modél: NW-LG208H.
    • Kapasitas gudang: 208 Liter.
    • Kulkas cooler bar tukang sareng sistem pendinginan anu dibantuan kipas.
    • Pikeun ngajaga inuman tiis sareng biruang disimpen sareng ditampilkeun.
    • Hideung stainless steel exterior & interior aluminium.
    • Sababaraha ukuran anu optonal.
    • Controller suhu digital.
    • Rak tugas beurat tiasa disaluyukeun.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • Sampurna dina insulasi termal.
    • Panto ayun kaca tempered awét.
    • Otomatis nutup tipe panto.
    • Konci panto nyaéta pilihan salaku pamundut.
    • Dipungkas ku powder coating.
    • Hideung nyaéta warna standar, kelir séjén bisa customizable.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Commercial Double Sliding Glass Door Beverage And Wine Bottle Back Bar Display Cooler Fridge

    Komersial Dobel Ngageser Kaca Door Inuman Jeung Anggur Botol Balik Bar Témbongkeun Cooler Kulkas

    • Modél: NW-LG208S.
    • Kapasitas gudang: 208 Liter.
    • Cooler botol bar tukang sareng sistem pendinginan anu dibantuan kipas.
    • Pikeun ngajaga inuman tiis sareng biruang disimpen sareng ditampilkeun.
    • Hideung stainless steel exterior & interior aluminium.
    • Sababaraha ukuran anu pilihan.
    • Controller suhu digital.
    • Rak tugas beurat tiasa disaluyukeun.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • panels panto ngageser dijieunna tina kaca tempered awét.
    • Otomatis nutup panto kalayan konci panto.
    • Dipungkas ku powder coating.
    • Hideung nyaéta warna standar, kelir séjén bisa customizable.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Under Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Fridge

    Dina Counter Single ayun padet Door Inuman Tiis & Bear Balik Bar Panyimpenan Cooler Kulkas

    • Modél: NW-LG138M.
    • Kapasitas gudang: 138 Liter.
    • Kulkas cooler bar tukang padet tunggal.
    • kalawan kipas ditulungan Sistim cooling.
    • Pikeun ngajaga inuman tiis disimpen sareng ditampilkeun
    • Permukaan kalayan palapis bubuk kelas luhur.
    • Sababaraha ukuran sadia pikeun pilihan.
    • Exterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital sareng layar tampilan.
    • rak interior anu beurat-tugas sarta adjustable.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • Panél panto stainless steel kalayan busa di jero.
    • Kalayan konci panto sareng gasket magnét.
    • Ngalaksanakeun ogé dina insulasi termal.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Small Double Solid Door Cold Drinks And Beverage Back Bar Cooler Fridge

    Leutik Double Solid Door Inuman Tiis Jeung Inuman Balik Bar Cooler Kulkas

    • Modél: NW-LG208B.
    • Kapasitas gudang: 208 Liter.
    • Panto padet ganda deui bar kulkas cooler.
    • kalawan kipas ditulungan Sistim cooling.
    • Pikeun neundeun inuman tiis tur tampilan.
    • Permukaan kalayan palapis bubuk kelas luhur.
    • Sababaraha ukuran sadia pikeun pilihan.
    • Exterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital sareng layar tampilan.
    • rak interior anu beurat-tugas sarta adjustable.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • Panél panto stainless steel kalayan busa di jero.
    • Ngalaksanakeun ogé dina insulasi termal.
    • Kalayan konci panto sareng gasket magnét.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Undercounter Triple Swing Or Sliding Glass Door Drinks & Beverage Back Bar Cooler Fridge

    Undercounter Triple Swing Atawa Ngageser Kaca Door Inuman & Inuman Balik Bar Cooler Kulkas

    • Modél: NW-LG330B.
    • Kapasitas gudang: 330 Liter.
    • Panto kaca triple deui bar kulkas cooler.
    • Kalawan kipas ditulungan Sistim cooling.
    • Pikeun neundeun cooling inuman sarta tampilan.
    • Permukaan réngsé kalayan galvanis.
    • Sababaraha ukuran sadia pikeun pilihan.
    • Exterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital sareng layar tampilan.
    • rak interior anu beurat-tugas sarta adjustable.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • Ngalaksanakeun ogé dina insulasi termal.
    • Panto ayun kaca tempered triple sareng konci panto.
    • Panél panto kalayan gesket magnét pikeun nutup otomatis.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Under Counter Black 3 Glass Door Beverage & Beer Drinks Bottle Display Back Bar Cooler Fridge

    Dina Counter Hideung 3 Kaca Door Inuman & Beer Inuman Botol Témbongkeun Balik Bar Cooler Kulkas

    • Modél: NW-LG330H.
    • Kapasitas gudang: 330 Liter.
    • Di handapeun counter tampilan deui bar cooler kulkas.
    • Kalawan kipas ditulungan Sistim cooling.
    • Pikeun ngajaga inuman tiis sareng biruang disimpen sareng ditampilkeun.
    • Hideung stainless steel exterior & interior aluminium.
    • Tunggal, ganda sareng triple-panto mangrupikeun pilihan.
    • Controller suhu digital.
    • Rak tugas beurat tiasa disaluyukeun.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • Alus pisan dina insulasi termal.
    • Panto ayun kaca tempered awét.
    • Jenis nutup otomatis kalayan konci.
    • Dipungkas ku powder coating.
    • Hideung nyaéta warna standar, kelir séjén bisa customizable.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Small Triple Solid Door Beer Beverage And Cool Drinks Back Bar Refrigerator

    Leutik Triple Solid Door Beer Inuman Jeung Cool Inuman Balik Bar Kulkas

    • Modél: NW-LG330B.
    • Kapasitas gudang: 330 Liter.
    • Panto kaca triple deui bar kulkas cooler.
    • Kalawan kipas ditulungan Sistim cooling.
    • Pikeun neundeun cooling inuman sarta tampilan.
    • Permukaan réngsé kalayan galvanis.
    • Sababaraha ukuran sadia pikeun pilihan.
    • Exterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital sareng layar tampilan.
    • rak interior anu beurat-tugas sarta adjustable.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • Ngalaksanakeun ogé dina insulasi termal.
    • Panto ayun kaca tempered triple sareng konci panto.
    • Panél panto kalayan gesket magnét pikeun nutup otomatis.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Commercial Undercounter Black 3 Sliding Glass Door Coke Beverage & Cold Drink Back Bar Display Refrigerator

    Undercounter komérsial Hideung 3 Ngageser Kaca Door Coke Inuman & Tiis Inuman Balik Bar Pintonan Kulkas

    • Modél: NW-LG330S.
    • Kapasitas gudang: 330 Liter.
    • Undercounter deui bar tampilan kulkas.
    • Kalawan kipas ditulungan Sistim cooling.
    • Pikeun ngajaga inuman tiis sareng biruang disimpen sareng ditampilkeun.
    • Hideung stainless steel exterior & interior aluminium.
    • Tunggal, ganda sareng triple-panto mangrupikeun pilihan.
    • Pengontrol suhu digital sareng layar tampilan.
    • Rak tugas beurat tiasa disaluyukeun.
    • Konsumsi énergi anu rendah sareng sora anu rendah.
    • Alus pisan dina insulasi termal.
    • panels panto ngageser dijieunna tina kaca tempered.
    • Jenis nutup otomatis kalayan konci.
    • Dipungkas ku powder coating.
    • Hideung nyaéta warna standar, kelir séjén bisa customizable.
    • Kalawan sapotong niup dimekarkeun dewan sakumaha evaporator.
    • Roda handap pikeun panempatan fléksibel.
  • Table Top Small Cake And Pastry Display Showcase Chiller Fridge

    Méja Top Kue Leutik Jeung Pastry Display Showcase Chiller Kulkas

    • Modél: NW-CA90/120/150/180/210.
    • 5 pilihan pikeun dimensi béda.
    • Pikeun bakery méja luhureun cake & pastry tampilan showcase.
    • Kalayan cooling ditulungan kipas.
    • tipe defrost pinuh otomatis.
    • Panto hareup kaca tempered melengkung.
    • Lampu LED interior nganggo saklar.
    • suku adjustable / casters.
    • Kipas ditulungan condenser.
    • Controller digital sareng layar tampilan.
    • Panto ngageser pungkur anu tiasa diganti pikeun ngabersihkeun gampang.
    • Gasket panto anu tiasa diganti.
    • Rak kaca cahayana masing-masing.
    • Exterior sareng interior réngsé kalayan stainless steel.
  • Commercial Bakery Shop Cake And Pastry Cooling Display Fridge Counters

    Komersial Bakery Toko Kue Jeung Pastry Cooling Tampilan Fridge Counter

    • Modél: NW-CLG90/120/150/180/210.
    • 5 pilihan pikeun dimensi béda.
    • Pikeun jajan toko roti sareng tampilan cooling pastry.
    • Kalayan cooling ditulungan kipas.
    • tipe defrost pinuh otomatis.
    • Tembok kaca tempered sareng panto.
    • Lampu LED interior nganggo saklar.
    • suku adjustable / casters.
    • Kipas ditulungan condenser.
    • Controller digital sareng layar tampilan.
    • Panto ngageser pungkur anu tiasa diganti pikeun ngabersihkeun gampang.
    • Gasket panto anu tiasa diganti.
    • Rak kaca cahayana masing-masing.
    • Exterior sareng interior réngsé kalayan stainless steel.
  • Commercial Small Counter Top Showcase Cake And Pastry Display Chiller Fridges For Bakery

    Komersial Leutik Counter Top Showcase Kue Jeung Pastry Tampilan Chiller Fridges Pikeun Bakery

    • Modél No.: NW-CV90/120/150/180/210.
    • 4 pilihan pikeun dimensi béda.
    • Pikeun bakery countertop pastry & dessert tampilan dahareun.
    • Kalayan cooling ditulungan kipas.
    • Refrigerant: R134a / R290 / R404a.
    • tipe defrost pinuh otomatis.
    • Panto hareup kaca tempered melengkung.
    • Lampu LED interior nganggo saklar.
    • suku adjustable / casters.
    • Kipas ditulungan condenser.
    • Controller digital sareng layar tampilan.
    • Panto ngageser pungkur anu tiasa diganti pikeun ngabersihkeun gampang.
    • Gasket panto anu tiasa diganti.
    • Rak kaca cahayana masing-masing.
    • Interior réngsé kalawan stainless steel.
    • Exterior réngsé kalayan stainless steel & marmer.