Asesoris kulkas

Gerbang produk

Asesoris kulkas


  • Condenser

    Kondenser

    1. High efisien kapaksa hawa tiis tipe condenser, panas tinggi exchanging kapasitas, ongkos kakuatan low

    2. Cocog jeung sedeng / suhu luhur, suhu low, suhu super low

    3. Cocog jeung refrigerant R22, R134a, R404a, R507a

    4. Konpigurasikeun standar tina unit condensing hawa-tiis kapaksa baku: compressor, klep relief tekanan minyak (iwal runtuyan recips semi hermetic), condenser cooling hawa, alat solusi stock, drying parabot filter, panel instrumen, minyak refrigeration b5.2, shielding gas; mesin bipolar boga intercooler.

  • Wheel

    kabayang

    1. Tipe: Bagian Kulkas

    2. Bahan: ABS + Beusi

    3. Pamakéan: Freezer, kulkas

    4. Diaméter kawat baja: 3.0-4.0mm

    5. Ukuran: 2.5 inci

    6. Aplikasi: freezer dada, alat-alat dapur, alat-alat stainless steel, chiller orientasi tegak

  • Temperature controller(Themostat)

    Pengontrol suhu (Themostat)

    1. Kadali lampu

    2. Manual / defrost otomatis ku mareuman

    3. Waktos/temp. setelan pikeun ngeureunkeun defrost

    4. Re-start reureuh

    5. Relay kaluaran: 1HP (compressor)

  • Compressor

    Kompresor

    1. Ngagunakeun R134a

    2. Struktur Compactness kalawan leutik tur lampu, sabab tanpa alat reciprocating

    3. Low noise ,Efisiensi High kalawan kapasitas cooling badag sarta konsumsi kakuatan low

    4. Tambaga Aluminium bundy tube

    5. Kalawan mimiti dimimitian kapasitor

    6. Operasi stabil, leuwih gampang pikeun mulasara sarta hirup layanan panjang nu rarancang pikeun ngahontal dina 15 taun

  • Fan motor

    Motor kipas

    1. Suhu ambient tina motor kipas shaded-kutub nyaéta -25 ° C ~ + 50 ° C, kelas insulasi nyaéta kelas B, kelas panyalindungan IP42, sarta geus loba dipaké dina condensers, evaporators jeung alat lianna.

    2. Aya garis taneuh dina unggal motor.

    3. Motor boga panyalindungan impedeance lamun kaluaran niup 10W, sarta kami install panyalindungan termal (130 °C ~ 140 °C) ngajaga motor lamun kaluaran leuwih ti 10W.

    4. Aya liang screw dina panutup tungtung; pamasangan bracket; pamasangan grid; instalasi flange; ogé urang bisa ngaropea nurutkeun pamundut anjeun.